fbpx
100% Квалитетна Кожа

Кожен Паричник – Premium

Original price was: 2,500 ден.Current price is: 1,720 ден.

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Кафеава и комбинација Сина/сребра

Димензија на паричник: Д.11.5cm x Ш. 2cm x В. 8.5cm

Собира: 9 слота за картички и има 2 прегради за хартиени пари и место за женезни пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Classy Black Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Кожен Паричник – Premium
Original price was: 2,500 ден.Current price is: 1,720 ден. Select options