РЕКЛАМАЦИЈА

Доколку кај купениот производ се појават недостатоци врзани за одредбите од Законот за заштита на потрошувачи, Ве замолуваме контактирајте не на адресата tactmk@gmail.com со следните информации:
–    Име, презиме и телефонски број
–    Опис на Вашата рекламација (тип на недостаток и причина)
–    Слики од гарантниот лист
–    Слики од производот
Сите кориснички рекламации ќе бидат разгледани во најбрз временски период.