fbpx

Кожен Паричник – Comfort Dark Brown

1,230 ден

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Темно Кафеаво

Димензија на паричник: 8,5 x 10cm

Собира: 8 слота за картички и има прегради за хартиени пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Comfort Dark Brown Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Паричник од Comfort Wallet - Dark Brown
Кожен Паричник – Comfort Dark Brown