fbpx

Кожен Паричник – Comfort Black

1,230 ден

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Црна

Димензија на паричник: 8,5 x 10cm

Собира: 8 слота за картички и има прегради за хартиени пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Comfort Black Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Comfort Wallet - Black паричник
Кожен Паричник – Comfort Black