fbpx

Часовник Elegant – Brown

Original price was: 5,000 ден.Current price is: 2,500 ден.

Пол: Машки часовник, женски часовник (Unisex)
Стил: Класика, за секој ден
Гаранција: 1 години – погледнете тука

ТACT часовникот Brown од серијата Elegant е квалитетен часовник со класична комбинација на бои!

TACT Elegant Brown часовник
Часовник Elegant – Brown