fbpx

Часовник Elegant-Black/Gold

Original price was: 5,000 ден.Current price is: 2,799 ден.

Пол: Машки часовник, женски часовник (Unisex)
Стил: Класика, за секој ден
Гаранција: 1 години – погледнете тука

ТACT часовникот Black/Gold од серијата Elegant е квалитетен часовник со класична комбинација на бои!

TACT Часовник
Часовник Elegant-Black/Gold