fbpx
100% Квалитетна Кожа

Кожен Паричник – Classy Black

Original price was: 2,000 ден.Current price is: 1,400 ден.

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Црна

Димензија на паричник: 8,5cm x 11cm x 2cm

Собира: 9 слота за картички и има 2 прегради за хартиени пари и место за женезни пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Classy Black Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Кожен Паричник
Кожен Паричник – Classy Black