fbpx
100% Квалитетна Кожа

Кожен Паричник – Compact

Original price was: 2,500 ден.Current price is: 1,530 ден.

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Црна и Темно Кафеава

Димензија на паричник: 9,5cm x 1.5cm x 11cm

Собира: 10 слота за картички и има 2 прегради за хартиени пари, место за женезни пари и специјално место со патент

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Compact Кожен Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Кожен Паричник – Compact
Original price was: 2,500 ден.Current price is: 1,530 ден. Select options