fbpx

Solid – Машки Паричник

Original price was: 1,200 ден.Current price is: 770 ден.

Материјал: Кожа (Втора класа)

Боја: Црна

Димензија: 9cm x 10cm

Собира: 6 слота за картички и има прегради за хартиени пари,

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Solid Wallet паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Solid Wallet - Паричник
Solid – Машки Паричник