fbpx
100% Квалитетна Кожа

Кожен Паричник – Comfort

Original price was: 1,800 ден.Current price is: 1,230 ден.

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Црна, Кафеава, Темно Кафеава и Зелена

Димензија на паричник: 8,5 x 10cm

Собира: 8 слота за картички и има прегради за хартиени пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Comfort Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Кожен Паричник – Comfort
Original price was: 1,800 ден.Current price is: 1,230 ден. Select options