fbpx
100% Квалитетна Кожа

Кожен Паричник – Bond Black

Original price was: 2,500 ден.Current price is: 1,570 ден.

Материјал: 100% Оригинална Кожа

Боја: Црна

Димензија на паричник: 11.5cm x 1.5cm x 9cm

Собира: 8 слота за картички и има 2 прегради за хартиени пари, место со патент за женезни пари

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Bond Кожен Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

Машки Паричници
Кожен Паричник – Bond Black