fbpx

Tag Archives: Tact

За прв пат купувате часовник? Еве што треба да знаете за да не згрешите

Tact Watch

Постојат одредени критериуми во одбирањето на рачни часовници, освен удобноста, никако не смее да се игнорираат квалитетот и дизајнот. Ако сакате току вакви карактеристики на часовници, најпознати се тие минимални модели кои што ќе бидат вашиот сојузник во креирањето на еден феноменален стил ЧАСОВНИК ЗА ФОРМАЛНА ОБЛЕКА Овие модели на часовници се инспирација од 50’ […]

Комплетирајте го вашиот изглед со елегантен часовник

Tact Elegant Часовници

Понекогаш ни е потребен елегантен часовник кој ќе ни го дополни класичниот изглед.Поради тоа TACT го создаде првата серија на часовници “Elegant Series“. Основниот дизајн кај овие часовници е исклучително комплексен, иако на прв поглед изгледа многу едноставен. Сите часовниците на TACT се изработени од висококвалитетни материјали, вклучувајќи ја и најдобрата природна кожа која е […]