fbpx

Tag Archives: Elegant Black

Комплетирајте го вашиот изглед со елегантен часовник

Tact Elegant Часовници

Понекогаш ни е потребен елегантен часовник кој ќе ни го дополни класичниот изглед.Поради тоа TACT го создаде првата серија на часовници “Elegant Series“. Основниот дизајн кај овие часовници е исклучително комплексен, иако на прв поглед изгледа многу едноставен. Сите часовниците на TACT се изработени од висококвалитетни материјали, вклучувајќи ја и најдобрата природна кожа која е […]