Elegant – Black

4,000 ден 2,790 ден

ТACT часовниците се изработени од висококвалитетн материјал и со исклучителна посветеност на дизајнот и префинетиот изглед.

Часовниците имат 12 месеци гаранција
Повеќе инфо погледнете тука

Macedonian Brand

 

Elegant – Black

4,000 ден 2,790 ден