fbpx

Big Solid – Машки Паричник

Original price was: 1,400 ден.Current price is: 870 ден.

Материјал: Кожа (Втора класа)

Боја: Црна

Димензија: 12cm x 10cm

Собира: 4 слота за картички и има 2 прегради за хартиени пари и место за женезни пари,

Пакување: Во пакувањето доаѓа 1 x Big Solid Wallet Паричник со своја кутија и хартиена кеса TACT која е идеална за подарок

parincici mk
Big Solid – Машки Паричник